Jeugdvakantieweek & Huttenbouw

HUTTENBOUW HAZERSWOUDE-RIJNDIJK: DE HOME-EDITION

Hoi, allemaal! Superleuk dat je een kijkje komt nemen op de pagina van jullie Huttenbouw.

Zoals je hebt kunnen lezen komt de Jeugdvakantieweek en de Huttenbouw door de corona te vervallen. Jammer, maar het is niet anders. Maar we hebben een supercool alternatief: we organiseren een “Home-Edition”, ofwel een “Thuis-Editie”. Hieronder kan je er wat meer over lezen. Als je besluit mee te doen kan je je onderaan aanmelden voor deze speciale editie.

Geef ook aan of je pallets nodig hebt voor je hut. We leveren 8 pallets per huishouden, dat moet voldoende zijn om een supermooie hut te maken. Let wel op: pallets dien je zelf op te halen bij het afhaalpunt – dit wordt nog bekendgemaakt via de mail – en je dient het ook weer in te leveren bij het innamepunt of zelf af te voeren. We brengen niet thuis in verband met de coronamaatregelen!

Gedurende de Huttenbouwweek krijg je regelmatig van ons – via de e-mail, via de website en via onze social media – leuke opdrachten en kan je zelf ook foto’s en video’s uploaden. Hoe dat moet staat in de mail.

Ook dit jaar kan je weer een mooi Huttenbouw-shirt bestellen. Geen oranje, maar een andere kleur dit jaar. Kosten voor een shirt zijn € 5,00. Na aanmelden voor een shirt krijg je een e-mail met betaalgegevens. Je bestelling is pas definitief als je betaling binnen is!

Donderdag 23 juli kan je bij bakker Het Stoepje op de markt de eerste echte Huttenbouw Journaal ophalen. In de week van 27 t/m 31 juli ligt het krantje klaar voor je bij Neuteboom aan de Da Costasingel. Wees snel, OP = OP! Downloaden van het boekje kan door op de link links hiernaast te klikken.

Verder is deelname aan de Home-Edition volledig op eigen risico. Vraag bij het bouwen van je hut altijd om hulp van een volwassene.

24/07/2020