HUTTENBOUW HAZERSWOUDE-RIJNDIJK EDITIE 2023

INSCHRIJVEN IS GESLOTEN

Leuk dat je wilt meedoen met de Jeugdvakantieweek en/of Huttenbouw van Hazerswoude-Rijndijk editie 2023. Via onderstaand inschrijfformulier kan je jezelf eenvoudig registeren voor een supergave week vol sport, spel en vooral heel veel plezier. Lees alles hieronder eerst even goed door. Dit jaar werkt het net even anders dan voorgaande jaren.

Editie 2023 van de Jeugdvakantieweek & Huttenbouw vindt plaats op 14 t/m 18 augustus 2023 en is voor kinderen in de leeftijd t/m de brugklas (mits anders aangegeven).

Jeugdvakantieweek
Inschrijven voor activiteiten van de Jeugdvakantieweek kan via www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/jvw. Dit betreft activiteiten die voor jullie worden georganiseerd door lokale verenigingen en stichtingen. Op de flyer, die volgende week ook wordt verspreid via de scholen, onze website en socials, kan je zien waarvoor je je verplicht moet aanmelden. Let op: sommige activiteiten hebben een max aan deelnemers. Wees snel, want VOL = VOL!

Polderbaggertocht en Spooktocht
Nieuw dit jaar is dat je jezelf meteen kunt aanmelden voor de spooktocht en/of polderbaggertocht. Moest dat voorheen apart, nu kan je bij het aanmelden voor de Huttenbouw gelijk aangeven of je wilt meedoen (of niet) met deze gave activiteiten! Zodra een ouder langskomt om je aanmelding voor de Huttenbouw te ondertekenen, is dit meteen in één keer geregeld. Doe je niet mee met de Huttenbouw? Aanmelden kan ook via het inschrijfformulier van de jeugdvakantieweek.

De spooktocht is uitsluitend voor kinderen in de leeftijd van groep 7 t/m 16 jaar. Voor de polderbaggertocht is geen leeftijdsgrens, maar dien je wel een zwemdiploma te hebben.

Overnachten
Ook deze editie kan je in de nacht van donderdag op vrijdag blijven slapen met je vrienden in je eigengemaakte hut. Bij het inschrijven voor de Huttenbouw kan je aangeven of je wilt blijven overnachten of niet. Als je het nog niet zeker weet, kan je tijdens de week van de Huttenbouw jezelf alsnog aanmelden bij de administratietent.

Voor de overnachting moet een apart slaapbriefje worden ingevuld. Hierover word je later nog geïnformeerd. Slapen kan alleen als je 6 jaar of ouder bent. Dit is een voorwaarde van de gemeente om een vergunning af te geven.

Huttenbouw-shirts
Ook dit jaar is het mogelijk een supertof Huttenbouw-shirt te kopen. We zijn nog bezig met de voorbereidingen hiervoor. Welke kleur het dit jaar wordt weten we nog niet. Wel kan je alvast aangeven of je een shirt wilt kopen. De shirt kost 10 euro. Je krijgt van ons een apart betaalverzoek. Een shirt bestellen kan tot 1 augustus!

LET OP! HET IS NIET MEER MOGELIJK OM EEN SHIRT TE BESTELLEN

En dan nu: inschrijven voor de huttenbouw!!
Door het invullen van onderstaand formulier meld je je aan voor de Huttenbouw. Je ontvangt van ons een bevestiging zodra je aanmelding verwerkt is. Enkele weken vóór de huttenbouw krijg je een mail met alle relevante informatie voor die week. Hebben we tussendoor nog vragen dan nemen we contact met je op.

Het Huttendorp is maandag t/m woensdag geopend tussen 08.30-17.00 uur. Op donderdag vindt de overnachting plaats.

Het is belangrijk dat je PER KIND een apart formulier invult. Vul alle velden in. De gegevens die je invult worden automatisch omgezet naar een fysiek inschrijfformulier dat wij uitprinten en die je op de eerste dag van de Huttenbouw als ouder dient te ondertekenen.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen natuurlijk op mooi weer.

28/06/2023