KINDERKLEDING RUILBEURS EDITIE 2023

Ook in april is het weer mogelijk kinderkleding te komen ruilen tegen andere kleding. Net als vorig jaar werken we met een puntensysteem. Voor elk kledingstuk dat je inlevert ontvang je een bepaald aantal punten. Deze punten kan je de dag erna dan besteden tijdens de ruilbeurs. Niets te ruilen, maar wil je wel iets afnemen? Dan betaal je € 0,50 cent per punt.

Wil je je (opnieuw) aanmelden om kleding in te leveren voor punten? Neem contact met ons op via info@derodewip.nl of bel/app 06-12608074 (Chantal) en geef door wat je wilt inleveren.

Inleveren kleding: zaterdag 1 april tussen 13:00 – 14:00 uur in dorpshuis De Som
Kledingbeurs: zondag 2 april tussen 13:00 en 14:30 uur in dorpshuis De Som

Hieronder kan je alles nog eens rustig nalezen. Vragen? Neem contact met ons op!

KINDEREN GROEIEN SNEL

We weten allemaal hoe snel kinderen groeien en alweer naar een volgende maat gaan. En dat terwijl de kleding zelf nog prima is. Het is natuurlijk zonde om kleding na een korte periode weer weg te doen en naar de winkel te gaan om nieuwe kleding te kopen. Zeker in deze tijd waarin alles alsmaar duurder wordt.

Daar is nu de oplossing voor!

Kleding ruilen en de portemonnee kan dicht blijven als je zelf kleding inlevert. Goed voor de portemonnee en kleding krijgt een tweede, duurzamer leven.

HOE WERKT HET?

Op zaterdag 1 april 2023 is het mogelijk om kleding in de maten 44 t/m 176 in leveren tussen 13:00 en 14:00 uur in dorpshuis De Som in Hazerswoude-Rijndijk. Voorwaarde is dat de kleding schoon, heel en draagbaar is in het aankomende seizoen. Dus lente- en zomerkleding. Kortom: lever niet iets in dat je zelf niet zou willen hebben. Per ingeleverd item krijg je een bepaald aantal punten. Van tevoren doe je de kleding in een doos of zak. Schrijf hierop je naam en tel al op voorhand voor hoeveel punten je inlevert. Zodoende hoeft alles niet op locatie nog uitgezocht te worden. We vertrouwen erop dat de puntentelling eerlijk gebeurd. Lever de kleding gesorteerd op maat in.

Voor de volgende items gelden de volgende punten:

Schoenen (per paar gebundeld): 1 punt
Shirt: 1 punt
Trui: 2 punten
Broek: 2 punten
Jurk: 2 punten
Jas: 3 punten
Setje kleding (wat bij elkaar hoort): 3 punten
Voor andere zaken: overleg dit even via onderstaand e-mailadres

Geef vóór het inleveren van de kleding door via info@derodewip.nl wat je inlevert en hoeveel punten dit waard is. Dit wordt door ons bijgehouden. Op zondag krijg je dan je punten uitgereikt om te gebruiken.

INLEVERDATA

Op zondag 2 april 2023 tussen 13:00 en 14:30 uur kan je kleding komen uitzoeken in dorpshuis De Som. Je kunt hiervoor je punten gebruiken die je hebt verdiend. Het is ook mogelijk extra punten bij te kopen. 1 punt kost € 0,50. Ook bezoekers die niets hebben ingeleverd kunnen op die manier kleding komen uitzoeken. Alle opbrengsten gaan naar een goed doel.

Heb je na het uitzoeken nog punten over of heb je geen kleding gevonden die je zoekt? Dan kan je deze meenemen naar de volgende editie in oktober 2023. Lever je punten weer in bij de administratietafel zodat ze je restpunten kunnen noteren. Bij de volgend editie kan je deze punten weer ophalen.

Kleding die overblijft wordt geschonken aan een goed doel.

De ruilbeurs is bedoeld voor particulieren, niet voor handelaren. Doorverkoop wordt niet gewaardeerd.

VRIJWILLIGER ZIJN?

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen doen. We hebben vrijwilligers nodig die kunnen helpen op zaterdagmiddag vanaf 12:45 uur bij het innemen van de kleding en op zondag tussen 12:45 en 14:45 uur tijdens de ruilbeurs om te ondersteunen waar nodig. Aanmelden als vrijwilliger kan via info@derodewip.nl of bel/app Chantal Brommers via 06-12608074. Als vrijwilliger heb je de eerste keus nadat alle kleding is uitgestald op zaterdag.

KIDSSPUL HAZERSWOUDE-RIJNDIJK

De ruilbeurs, onder de naam Kidsspul Hazerswoude-Rijndijk, is een initiatief van speeltuin De Rode Wip en Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk. De bedoeling is om 2 x per jaar een ruilbeurs te organiseren voor kinderkleding. 1 x per jaar organiseren wij een speelgoedruilmarkt in oktober/november.

04/03/2023