Ook in oktober is het weer mogelijk kinderkleding en/of speelgoed te komen ruilen tegen andere kleding of speelgoed. Net als vorig jaar werken we met een puntensysteem. Voor elk kledingstuk of speelgoed dat je inlevert ontvang je een bepaald aantal punten. Deze punten kan je de dag erna dan besteden tijdens de ruilbeurs. Niets te ruilen, maar wil je wel iets afnemen? Dan betaal je € 0,50 cent per punt.

Om je aan te melden kan je gebruik maken van onderstaand inschrijfformulier.

Inleveren: zaterdag 7 oktober | 15:30 – 17:00 uur | dorpshuis De Som
Ruilbeurs: zondag 8 oktober | 14:00 – 16:00 uur | dorpshuis De Som

Hieronder kan je alles nog eens rustig nalezen. Vragen? Neem contact met ons op!

HOE WERKT HET?

Op zaterdag 7 oktober 2023 is het mogelijk om speelgoed en kleding in de maten 44 t/m 176 in leveren tussen 15:30 en 17:00 uur in dorpshuis De Som in Hazerswoude-Rijndijk. Voorwaarde is dat de kleding schoon, heel en draagbaar is in het aankomende seizoen. Speelgoed dient in goede staat te zijn, compleet en schoon. Kortom: lever niet iets in dat je zelf niet zou willen hebben. Per ingeleverd item krijg je een bepaald aantal punten. Van tevoren doe je de kleding en/of speelgoed in een doos of zak. Schrijf hierop je naam en tel al op voorhand voor hoeveel punten je inlevert. Zodoende hoeft alles niet op locatie nog uitgezocht te worden. We vertrouwen erop dat de puntentelling eerlijk gebeurd. Lever de kleding gesorteerd op maat in.

Voor de volgende items gelden de volgende punten:

Schoenen (per paar gebundeld): 1 punt
Shirt: 1 punt
Trui: 2 punten
Broek: 2 punten
Jurk: 2 punten
Jas: 3 punten
Setje kleding (wat bij elkaar hoort): 3 punten
Bij speelgoed kijken we naar het soort speelgoed en kennen daar een bepaald aantal punten aan toe bij inname.

Voor andere zaken: overleg dit even via onderstaand e-mailadres

INLEVERDATA

Op zondag 8 oktober 2023 tussen 14:00 en 16:00 uur kan je kleding en/of speelgoed komen uitzoeken in dorpshuis De Som. Je kunt hiervoor je punten gebruiken die je hebt verdiend. Het is ook mogelijk extra punten bij te kopen. 1 punt kost € 0,50. Ook bezoekers die niets hebben ingeleverd kunnen op die manier kleding en/of speelgoed komen uitzoeken. Alle opbrengsten gaan naar een goed doel.

Heb je na het uitzoeken nog punten over of heb je geen kleding en/of speelgoed gevonden dat je zoekt? Dan kan je deze meenemen naar de volgende editie in april 2024. Lever je punten weer in bij de administratietafel zodat ze je restpunten kunnen noteren. Bij de volgend editie kan je deze punten weer ophalen.

Kleding en speelgoed dat overblijft wordt geschonken aan een goed doel.

De ruilbeurs is bedoeld voor particulieren, niet voor handelaren. Doorverkoop wordt niet gewaardeerd.

VRIJWILLIGER ZIJN?

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen doen. We hebben vrijwilligers nodig die kunnen helpen op zaterdagmiddag vanaf 15:15 uur bij het innemen van de kleding en het speelgoed en op zondag vanaf 13:45 uur tijdens de ruilbeurs om te ondersteunen waar nodig. Aanmelden als vrijwilliger kan via info@derodewip.nl of bel/app Chantal Brommers via 06-12608074. Als vrijwilliger heb je de eerste keus nadat alle kleding en speelgoed is uitgestald op zaterdag.

KIDSSPUL HAZERSWOUDE-RIJNDIJK

De ruilbeurs, onder de naam Kidsspul Hazerswoude-Rijndijk, is een initiatief van speeltuin De Rode Wip en Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk. De bedoeling is om 2 x per jaar een ruilbeurs te organiseren.