Teken- en Schilderworkshop voor kinderen

Fotoalbum reeks 1 | Fotoalbum reeks 2 | Fotoalbum reeks 3 | Fotoalbum reeks 4

KINDEREN UIT HAZERSWOUDE-DORP DIE ZICH WILLEN AANMELDEN VOOR DE TEKEN- EN SCHIDERWORKSHOP IN DORPSHUIS DE JUFFROUW KLIKKEN HIER OM ZICH AAN TE MELDEN!

HELAAS, DE GROEP DIE START OP 21 APRIL IS VOL. NA DE ZOMERVAKANTIE STARTEN WE MET DE VIERDE REEKS. JE KUNT JE HIERVOOR OPGEVEN VIA ONDERSTAAND FORMULIER!

Vanaf donderdag 21 april 2022 starten we een nieuwe reeks teken- en schilderlessen. In 8 sessies (normaal 10 lessen, maar door de zomervakantie korten we deze reeks iets in) op de donderdagmiddag tussen 15:30 en 17:00 uur (m.u.v. de schoolvakanties) leren de kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar onder deskundige leiding van docente en kunstenares Marja Zwaan verschillende teken- en schildertechnieken voor beginners en gaan ze tijdens elke les aan de slag actief met deze nieuwe uitdagingen.

De kosten voor 8 lessen bedragen € 25,00 en kan eventueel in termijnen worden betaald. Zo krijgt iedereen de kans het beste uit zichzelf naar boven te halen. Tijdens de laatste les mogen de kinderen een echte expositie houden om hun werkjes te tonen.

16/07/2021