Teken- en Schilderworkshop voor kinderen

Acht toppertjes hebben 15 juli hun werkjes van de afgelopen 10 lessen laten zien tijdens de mini-expositie. Van af en toe beste wel onzekere kinderen – want ja, teken en schilderen is best lastig als je het nog nooit gedaan bent – zijn ze uitgegroeid tot echte kunstenaars. Vol trots laten ze op de foto hierboven hun schilderij zien waar ze onder begeleiding van docente en kunstenares Marja Zwaan al weken naar toe hebben gewerkt. Supermooi!

Eind september starten we in samenwerking met Marja een nieuwe reeks teken- en schilderlessen. In 10 sessies leren de kinderen verschillende teken- en schildertechnieken en gaan ze actief tijdens elke les aan de slag met deze nieuwe uitdagingen. De kosten voor 10 lessen bedragen € 30,00 en kan eventueel in termijnen worden betaald. Zo krijgt iedereen de kans het beste uit zichzelf naar boven te halen.

De kinderen die de beginnersworkshop gevolgd hebben, kunnen zich ook opgeven voor de gevorderde cursus. Die vindt op hetzelfde moment plaats als de beginnerscursus. Op het aanmeldformulier onderaan deze pagina kan je aangeven welke cursus je graag wilt doen. Voorwaarden: je bent tussen de 9 en 12 jaar en voldoende gemotiveerd. Er is tijd voor een grapje en een lolletje, maar voor de rest ga je serieus aan de slag met de materialen en handreikingen die je krijgt.

Let op! VOL = VOL. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven is er plek voor 10 kinderen. Mocht er voldoende animo zijn dan plannen we met Marja een nieuwe reeks in.

Een exacte planning volgt nog, maar de verwachting is dat we starten op donderdag 23 september. De laatste les vindt plaats op 2 december. De tijden blijven hetzelfde: van 15:30 – 17:00 uur.

Het formulier heeft zijn inzendingen-limiet bereikt. 

Indien gewenst kunnen wij uw kind op de reservelijst zetten. Bij voldoende aanmeldingen plannen wij met de docente een nieuwe reeks in. Op dit moment kunnen wij nog niet zeggen op welke dag of per welke datum dit zal zijn. 

Stuurt u ons gerust een mailtje via info@jeugdwerk-hazerswoude.nl 


16/07/2021