Zit je op de middelbare school en ga je naar de tweede klas? Dan zal je maatschappelijke stage moeten lopen. Dat klinkt heel suf en saai, maar is juist heel erg leuk! Zeker als je ervoor kiest je uurtjes bij ons te maken. Wij organiseren namelijk doorlopend heel veel leuke activiteiten voor de jeugd. En we zoeken altijd helpende handjes die ons daarbij helpen.

Of het nou gaan om helpen bij knutselen, programmeren voor kinderen, helpen bij de jeugdsoos, disco’s, filmavondjes, de avondvierdaagse, sportactiviteiten, er is genoeg te doen. Check maar eens op de website wat we allemaal organiseren!

Daarnaast krijg je ook de kans een eigen project op te starten onder onze begeleiding. Superleuk en zeer gevarieerd dus. In overeenstemming met jouw school kan je volgende zomervakantie zelfs meehelpen tijdens de jeugdvakantieweek en huttenbouw (mits je minimaal 14 jaar bent).

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via info@jeugdwerk-hazerswoude.nl of 06-83 42 80 41 voor een vrijblijvend gesprek. Voor het schooljaar 2022/2023 hebben we al 12 stagiaires die ons ondersteunen, maar we kunnen zeker nog meer hulp gebruiken!