PAASFEEST 2023

Maandag 10 april vieren we weer paasfeest in speeltuin De Rode Wip. Er is vanaf 10:30 uur van alles te doen, zoals paaseitjes zoeken voor de allerkleinsten (t/m 5 jaar), op de foto met de paashaas, een kleurplaatwedstrijd en een gezinsspeurtocht. Gezellig met je familie en/of vrienden door de wijken om leuke spelletjes te doen. Na afloop kan je in de speeltuin wat lekkers halen.

Aanmelden is verplicht via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Ouders kunnen tegen een schappelijke prijs koffie/thee kopen bij de koffietafel, voor de kinderen is er gratis limonade. Betaling kan contant of via een QR-code.

Deze activiteit wordt gratis aangeboden. Toch een kleine bijdrage doen is altijd mogelijk, op de koffietafel staat een fooienpot (cash en QR-code).

Hieronder kan je een kleurplaat en/of paasmandje uitprinten. Maak er iets creatiefs van en lever het resultaat in bij een van onze vrijwilligers in de speeltuin. Na afloop maken wij de winnaars bekend via de website en socials, dus vergeet niet op de achterkant je naam, leeftijd en telefoonnummer neer te zetten.

LEUKE PAASMANDJES

www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/wp-content/uploads/2023/03/mandje1.pdf
www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/wp-content/uploads/2023/03/mandje2.pdf
www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/wp-content/uploads/2023/03/mandje3.pdf

KLEURPLATEN VOOR DE WEDSTRIJD

www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/wp-content/uploads/2023/03/kleurplaat_0-4.pdf
www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/wp-content/uploads/2023/03/kleurplaat_4-6.pdf
www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/wp-content/uploads/2023/03/kleurplaat_7-8.pdf

We hebben er ontzettend veel zin in!

14/03/2023