Avondvierdaagse

Welkom op de pagina van de Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk. Al sinds 2017 organiseren wij jaarlijks de leukste wandeltocht van Nederland. Elk jaar loop je verschillende routes door Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn. Voor de allerkleinsten starten we ook met een miniroute zodat ook zij lekker kunnen meelopen en een medaille verdienen! Jaarlijks worden we gesteund door de lokale middenstanders die ons willen sponsoren en daarmee de deelnemers iets leuks of lekkers aanbieden tijdens de wandeling.

De Avond4daagse gaat dóór!

Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Maar we hebben goed nieuws! Met de speciale editie van hét wandelfestijn kunnen we ook dit jaar toch gaan lopen. Doe jij ook mee aan de Avond4daagse – Home Edition?

Wat is Avond4daagse – Home Edition?

Vanaf 29 maart tot en met 31 juli 2021 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomen we met elkaar dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier ontvang je de enige echte Avond4daagse medaille thuisbezorgd!

Hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je toegang tot de app eRoutes. Via de app ontvang je iedere wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in te grote groepen. Maar maak er vooral je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finish moment bij de voordeur! Onderweg verrassen we je in de app met leuke berichten. Zo helpen we je ermee deze Avond4daagse onvergetelijk te maken.

Aanmelden

Ga naar www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/hazerswoude-rijndijk om je direct in te schrijven!

Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost €6,50 per deelnemer, waarvan €1 bestemd voor de clubkas van speeltuin De Rode Wip. Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 – 5 – 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avond4daagse medaille thuisbezorgd.

Heb je nog vragen? Wellicht staat jouw antwoord al bij de Veelgestelde vragen.

Deel je avonturen!

We genieten graag met jullie mee en hopen dat we toch een gevoel van saamhorigheid kunnen creëren door elkaar te enthousiasmeren tijdens de Avond4daagse – Home Edition. Deel vooral je avonturen met ons door je foto’s te sturen naar info@derodewip.nl of te appen naar 06-83428041, zodat wij deze een plaatsje kunnen geven op onze website en socials.

03/08/2020