Avondvierdaagse

Welkom op de pagina van de Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk. Al sinds 2017 organiseren wij jaarlijks de leukste wandeltocht van Nederland. Elk jaar loop je verschillende routes door Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn. Voor de allerkleinsten starten we ook met een miniroute zodat ook zij lekker kunnen meelopen en een medaille verdienen! Jaarlijks worden we gesteund door de lokale middenstanders die ons willen sponsoren en daarmee de deelnemers iets leuks of lekkers aanbieden tijdens de wandeling.

INSCHRIJVEN GESLOTEN!

Datum en tijd

Dinsdag 14 juni t/m vrijdag 17 juni 2022

Dinsdag, woensdag, donderdag:
Startbureau opent om 18:15 uur, starten tussen 18:30 uur en 19:00 uur.

Vrijdag:
Startbureau opent om 18:00 uur, starten tussen 18:15 uur en 18:45 uur.
Verzamelen bij Bernardus, vertrek gezamenlijk met fanfare om 19:30 uur.
Op vrijdag lopen we de route weer verkleed. Dus trek je mooiste outfit aan en wellicht verdien je een mooie prijs!

De start- en eindlocatie is dagelijks in Speeltuin De Rode Wip.

Kosten

5 euro p.p.
Betalen kan contant op de eerste avond. Meer informatie in de mail hierover.

Routes

Zoals elk jaar kan je vier dagen een route van ca. 5 kilometer lopen. Op woensdag en vrijdag zijn er voor de jongere kinderen een route van 2 kilometer. Iedereen die zich opgeeft voor de avondvierdaagse krijgt een medaille, ook al loop je de 2 km route.

Hulp gezocht

We zoeken uiteraard weer verkeersregelaars, mensen voor het startbureau en stempelposten. Verkeersregelaars kunnen via ons gratis een eenvoudige module doorlopen om aangesteld te worden. Ervaring is zeker niet vereist!

Aanmelden om te helpen kan via info@jeugdwerk-hazerswoude.nl of bel voor meer informatie Chantal via 06-12608074.

Inschrijfformulier

Aanmelden voor de Avondvierdaagse kan via onderstaand inschrijfformulier. Graag iedere deelnemer apart opgeven. De gevraagde gegevens worden enkel gebruikt om uw startkaart af te drukken. De gegevens worden daarna verwijderd uit de database. Uw e-mailadres wordt gebruikt om u nadere informatie en wijzigingen te kunnen sturen. Na afloop van de Avondvierdaagse worden alle e-mailadressen verwijderd uit de database.

03/08/2020