AVONDVIERDAAGSE EDITIE 2023

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK

Sinds 2017 organiseert onze stichting jaarlijks hét wandelevenement van Nederland: de Avondvierdaagse van Hazerswoude-Rijndijk. Vier dagen lang kunnen de deelnemers een route lopen door Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn met als kers op de taart de felbegeerde medaille na het lopen van de laatste route. Een spektakel voor jong en oud.

Editie 2023 van de Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk staat gepland voor 6 t/m 9 juni 2023.

Om je aan te melden voor editie 2023 verzoeken wij je om onderstaand inschrijfformulier volledig in te vullen. Met deze informatie kunnen wij de startkaarten schrijven. Vriendelijk verzoek om voor elke deelnemer een apart formulier in te vullen. Dit scheelt ons onnodig administratief werk.

De deelnamekosten bedragen € 6,00 per persoon. Dit kan je (bij voorkeur gepast) contant betalen op de eerste avond of via een bankoverschrijving / betaalverzoek. Hierover krijg je later deze maand nog een e-mail van ons. Let op: dinsdagdagavond gaan wij de medailles bestellen. Als je niet betaald hebt, kunnen wij helaas geen medaille voor je bestellen.

Net als vorig jaar kan je je ook aanmelden voor de 2 x 2 kilometerroute. Met name voor kleine kinderen is dit prima te lopen en krijgen ze ook een prachtige medaille mee naar huis. De 2 kilometerroute wordt gelopen op woensdag en vrijdag.

Het startbureau opent dagelijks om 18:15 uur. Vanaf 18:30 uur kan je gaan wandelen.

Dit jaar kunnen de kinderen voor het eerst kennismaken met Fiero. Fiero gaat de wijde wereld in om zoveel mogelijk kinderen nog enthousiaster te maken voor ons Avond4daagse feest! Fiero is de ultieme sfeermaker van de Avond4daagse en maakt graag zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes. Samen met “onze” kinderen wil Fiero het hele jaar in beweging zijn en deelnemen aan de mooiste avonturen tijdens de lokale Avond4daagse. Tijdens de Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk hebben we twee challenges waaraan je mee kunt doen. Hierover later meer.

Lid worden van onze pagina op Facebook? Ga naar www.facebook.com/A4DHazerswoude

Het formulier heeft zijn inzendingen-limiet bereikt.
22/01/2023