Avondvierdaagse

Welkom op de pagina van de Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk. Al sinds 2017 organiseren wij jaarlijks de leukste wandeltocht van Nederland. Elk jaar loop je verschillende routes door Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn. Voor de allerkleinsten starten we ook met een miniroute zodat ook zij lekker kunnen meelopen en een medaille verdienen! Jaarlijks worden we gesteund door de lokale middenstanders die ons willen sponsoren en daarmee de deelnemers iets leuks of lekkers aanbieden tijdens de wandeling.

Helaas hebben wij, net als vorig jaar, moeten besluiten de Avondvierdaagse dit jaar niet te laten doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Simpelweg krijgen we geen vergunning voor dit evenement. Mochten de versoepelingen het toelaten zullen we bekijken of we later dit jaar alsnog een gezamenlijke Avondvierdaagse organiseren.

Vorig jaar deden we mee aan de Avondvierdaagse Home-Edition. Ook dit jaar is het mogelijk je weer in te schrijven en alsnog je officiële medaille te behalen.

Hoe werkt de Home-Edition?

De Avond4daagse – Home Edition loopt van 29 maart t/m 30 juni 2021.  

Deelnemers kunnen zich aanmelden via ons eigen inschrijfformulier of via het algemene inschrijfformulier op avond4daagse.nl. 

Spelregels

  1. Deelnemers wandelen in de periode april t/m juni vier dagen een afstand van 2,5 – 5 of 10 km. De vier dagen moeten zij binnen twee weken volbrengen.  
  2. Het is essentieel dat deelnemers zich daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Door bij inschrijving akkoord te gaan met de deelnamevoorwaarden, verklaren zij zich aan deze richtlijnen te houden. 

Zodra ons inschrijfformulier online is maken we dit bekend via deze website en de socials.

03/08/2020