Huttenbouw en Jeugdvakantieweek 2024: steun onze statiegeldactie!

In de laatste week van de zomervakantie organiseren wij weer traditiegetrouw de jeugdvakantieweek en huttenbouw. Dit jaar vindt dit plaats van 19 t/m 23 augustus 2024. Het belooft opnieuw een week om nooit te vergeten te worden, vol plezier en avontuur voor alle kinderen!

Statiegeldactie: 1 juni t/m 12 juli

Om deze geweldige activiteiten mogelijk te maken, organiseren we een statiegeldactie van 1 juni t/m 12 juli. De volledige opbrengst hiervan is bestemd voor de huttenbouw. Kinderen kunnen in deze periode langs de deuren gaan om zoveel mogelijk lege flessen en blikjes op te halen en in te leveren.

Hoe kunt u helpen?

We vragen u als ouder het ingezamelde geld te storten op NL96 RABO 0314 3996 74 t.n.v. Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk o.v.v. statiegeldactie vóór 13 juli. Of gebruik onderstaande betaallink om het eenvoudig over te maken.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=eKQO7u_iT9iMGVAGUTcNmA

U kunt zelf met uw kind(eren) afstemmen welke wijk(en) ze langs kunnen gaan.

U kunt ook op voorhand een mail sturen naar info@jeugdwerk-hazerswoude.nl, zodat wij een paar kinderen kunnen langssturen om de flessen en blikjes op te halen. Heeft u de flessen of blikjes al ingeleverd en wilt u het bonnetje doneren? Stuur dan eveneens een e-mail.

Extra inzamelpunten

De scholen zullen worden geïnformeerd en bij de Jumbo in Hazerswoude kunt u het statiegeldbonnetje zelf in de daarvoor bestemde brievenbus naast de flesseninname doen tussen 1 t/m 31 juli.

Hopelijk halen we samen een mooi bedrag op voor deze fantastische week voor onze kinderen. Alvast super bedankt voor uw steun!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door af en toe een kijkje te nemen op deze website of ‘like’ onze Facebookpagina: www.facebook.com/jvwhazerswoude.