Jeugdvakantieweek 2022

JEUGDVAKANTIEWEEK HAZERSWOUDE-RIJNDIJK: EDITIE 2022

Hoi, allemaal! Superleuk dat je een kijkje komt nemen op de pagina van de jeugdvakantieweek en Huttenbouw Hazerswoude-Rijndijk! Met trots kunnen we vertellen dat de jeugdvakantieweek dit jaar weer gewoon doorgaat. Bereid je maar voor op een superleuke week vol leuke activiteiten van 15 t/m 19 augustus 2022. Net als vóór corona kan je overal in het dorp leuke activiteiten doen en natuurlijk is er ook voldoende te doen en te beleven in ons huttendorp.

Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen, dus nog even geduld! Zodra we meer nieuws hebben kan je dat hier lezen.

Voor specifiek nieuws over de Huttenbouw en straks het inschrijfformulier ga je naar Voor specifiek nieuws over de Huttenbouw en straks het inschrijfformulier ga je naar www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/huttenbouw.

We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die tijdens de Huttenbouw ons willen helpen bij de laagdrempelige activiteiten die daaromheen plaatsvinden. Stuur even een mailtje naar huttenbouw@jeugdwerk-hazerswoude.nl en maak deel uit van een supergezellig team!

Heb je Facebook? Word lid van onze JVW-pagina! www.facebook.com/jvwhazerswoude waar we straks ook leuke foto’s en nieuwtjes gaan plaatsen.

12/04/2022