CHOCOLADELETTERS VERSIEREN & PIETENDISCO

Het is weer die betoverende tijd van het jaar! Sinterklaas staat op het punt om zijn glorieuze entree te maken in Nederland, en wij staan te trappelen van opwinding om dit samen met jullie te vieren.

LET OP! INSCHRIJVEN VOOR CHOCOLADE LETTERS VERSIEREN IS NIET MEER MOGELIJK IN VERBAND MET DE INKOOP. WIL JE WEL MEEDOEN MET DE PIETENDISCO? STUUR EVEN EEN APARTE MAIL NAAR INFO@DERODEWIP.NL

Wat staat er op het programma?
Op zondag 26 november verwelkomen we jullie graag voor een onvergetelijke middag in dorpshuis De Som. We trappen af met het jaarlijkse hoogtepunt: het versieren van heerlijke chocoladeletters! Maar dat is niet alles – we gooien er dit jaar een vleugje magie bij met een swingende pietendisco. Trek je mooiste pietenoutfit aan en dans met ons mee!

Wanneer?
Chocoladeletters versieren en pietendisco: 13:30 tot 15:30 uur

Kosten:
Versieren en disco: € 3,50
Alleen pietendisco: € 1,00

Laat ons bij je aanmelding weten of je deelneemt aan beide activiteiten of alleen aan de pietendisco.

Aanmelden:
Omdat de chocoladeletteractiviteit altijd druk bezocht wordt, plannen we vooraf de tijden waarop je kunt deelnemen. Je ontvangt een e-mail met alle details, zodat iedereen rustig de tijd heeft om zijn of haar heerlijke creatie te maken. Als je even moet wachten, geen probleem! Je kunt in de tussentijd helemaal losgaan op de pietendisco.

Voor ouders:
Ouders, jullie zijn natuurlijk van harte welkom! Terwijl de kleintjes genieten van de festiviteiten, kunnen jullie bij de bar van het dorpshuis iets te drinken halen. Let op: we accepteren alleen pinbetalingen.

Laten we samen deze magische Sinterklaasperiode inluiden! Meld je snel aan en maak je klaar voor een middag vol plezier, dans en chocolade. Tot dan!

12/11/2023