Workshops

Leuke activiteiten door Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk tijdens Zomer in de Som!

Op donderdag 11 juli tussen 15:00 en 17:00 uur organiseert dorpshuis De Som een gezellige middag voor jong en oud. Onder de naam “Zomer in de Som” is er van alles te beleven. Maak kennis met de gebruikers en organisaties van het dorpshuis, bewonder de prachtige tuin, doe mee aan leuke activiteiten en geniet van een hapje en een drankje.

Wat kun je verwachten?

Speeltuin De Rode Wip & Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk organiseren in samenwerking met Boskoop Creatief een fantastische activiteit.

  • Tekenles door Charissa: Tussen 15:30 en 16:30 uur kun je een kijkje nemen bij de laatste tekenles voor kinderen. Deze les valt samen met “Zomer in de Som”, waardoor dit een perfecte gelegenheid is om te zien wat de kinderen de afgelopen 8 lessen hebben geleerd en gemaakt. Er is een tafel met alle werkjes, dus laat je verbazen en misschien word je geïnspireerd om je kind(eren) de volgende reeks mee te laten doen. Laat je naam en e-mailadres achter zodat we je kunnen bereiken. Of stuur een e-mail naar info@jeugdwerk-hazerswoude.nl.
  • Monoprinten met Annelies: Tussen 15:00 en 17:00 uur is er voor de kinderen bij Annelies een verkorte kennismaking met monoprinten. Monoprinten is een unieke druktechniek waarbij elke afdruk anders is. Met speciale gelplaten en acrylverf ontdekken de kinderen een wereld van creativiteit. De mogelijkheden zijn eindeloos! Elke print is een verrassing, wat het avontuur alleen maar leuker maakt. Vond je het monoprinten zo leuk dat je mee wilt doen met een eventuele workshop? Laat dan je naam en e-mailadres achter zodat we contact met jou kunnen opnemen als er voldoende belangstelling is. Of stuur een e-mail naar info@jeugdwerk-hazerswoude.nl.

Zien we jou donderdag bij dorpshuis De Som? Uiteraard zijn alle activiteiten die middag gratis! Mis het niet en kom langs voor een middag vol plezier en creativiteit.

Tot dan!

Dit vind je misschien ook leuk...