Verhuur Laserguns & Silent Disco

Tijdens Zomerpret aan de Rijn hebben we regelmatig in samenwerking met BOOST met de kinderen gelasergamed. Aan het einde van Zomerpret was er ook een heuse Silent Disco Party. Regelmatig krijgen we de vraag of deze spullen ook te huur zijn. Het is vanaf nu inderdaad mogelijk voor een kinderfeestje onze laserguns en silent disco te huren.

Omdat wij als stichting geen winstoogmerk hebben zullen de opbrengsten volledig worden gebruikt voor het organiseren van activiteiten voor de kinderen.

Hieronder staan de voorwaarden voor de verhuur. Lees deze goed door.

Algemene voorwaarden huur laserguns
Algemene voorwaarde huur silent disco

Wil je iets huren? Check de prijzen en vul het webformulier in, dan nemen we contact met jou op.

Lasergamen

01 – 10 Laserguns€ 5,00 per stuk, per dag
11 – 20 laserguns€ 4,00 per stuk, per dag
21 – 30 laserguns€ 3,50 per stuk, per dag
2 targets€ 5,00 per dag

Bij de laserguns zitten reservebatterijen en een handleiding. Desgewenst kunnen we ook deelnamecertificaten maken.

Silent Disco

01 – 10 koptelefoons    € 5,00 per stuk, per dag
11 – 20 koptelefoons € 4,00 per stuk, per dag
21 – 30 koptelefoons€ 3,50 per stuk, per dag

Bij de Silent Disco zitten opladers bijgesloten. Er zit een zender bij voor maximaal twee kanalen. Je dient zelf voor muziek te zorgen.

Indruk van de Silent Disco vind je HIER

Wij vragen € 50 borg (contant) bij het ophalen van de gehuurde spullen. Dit krijg je terug zodra je de gehuurde spullen weer inlevert. Bij schade of vermissingen verrekenen we dit met de borg.

Betaling geschied vooraf door middel van een Tikkie of overboeking. Kies je voor betaling via Tikkie, dan gebruiken wij het telefoonnummer dat wordt opgegeven bij het reserveren. Moet de Tikkie naar een ander nummer gestuurd worden, geef dit dan aan bij ‘overige opmerkingen’. Na betaling ontvang je van ons een factuur. Contant betalen voor de huur is niet mogelijk.

Wij verhuren per dag. Dat betekent dat je de laserguns of koptelefoons op de gehuurde dag komt ophalen en terugbrengt de ochtend daarna. Breng je de spullen later teug dan afgesproken, dan rekenen we een dag extra huur. Dit wordt dan verrekend met de borg.

Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via info@jeugdwerk-hazerswoude.nl

11/11/2020