ONTDEK DE WERELD VAN BOUWEN EN INFRASTRUCTUUR IN HET UNIEKE THEMAPARK VAN BOUWEND NEDERLAND

De zomervakantie is weer in volle gang en Bouwend Nederland (BNL) organiseert dit jaar opnieuw een spannend themapark in Harderwijk. Met het evenement “Wij Bouwen de Toekomst” wil BNL basisschoolkinderen laten kennismaken met de fascinerende wereld van bouw, infrastructuur en techniek.

Ontdekken en Ervaren
“Wij Bouwen de Toekomst” belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. Het evenement vindt plaats op het Bouw & Infra Park in Harderwijk, waar kinderen kunnen deelnemen aan diverse activiteiten en een musical die speciaal zijn ontworpen om hun interesse in de bouwsector te wekken. Het themapark zelf opent pas op zaterdag 22 juli, maar tijdens de exclusieve opening op 21 juli kunnen kinderen alvast een voorproefje krijgen van wat hen te wachten staat.

En het mooie van dit alles is: als je je inschrijft voor deze excursie via de speeltuin zijn er GEEN kosten aan verbonden!

Activiteiten in het Themapark
Het Themapark biedt een scala aan leuke en educatieve activiteiten voor kinderen. Ze kunnen deelnemen aan een verkeerstuin, genieten van een speciale kindermusical, rondrijden op skelters, kleine graafmachines besturen (diggers), hijsmachines bedienen (grabbers), en zelfs op avontuur gaan in een riooldoolhof waar ze opdrachten moeten voltooien om letters te verzamelen en een woord te raden. Bij aankomst in het themapark krijgen de kinderen een oranje hesje en een naamkaartje. Natuurlijk wordt ook rekening gehouden met de inwendige mens en is er gezorgd voor wat te eten en te drinken.

Een unieke gelegenheid
“Wij Bouwen de Toekomst” is een unieke gelegenheid voor basisschoolkinderen om de wereld van bouwen, infrastructuur en techniek te ontdekken. Door middel van theater en activiteiten krijgen ze de kans om te ervaren hoe leuk het kan zijn om iets te bedenken, te maken en te bouwen. Als je tussen de 6 en 12 jaar oud bent en het leuk vindt om als een van de eersten het themapark te verkennen, kom dan naar de feestelijke opening op vrijdagmiddag 21 juli van 16:00 tot 19:00 uur op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Het belooft een fantastisch avontuur te worden dat je niet wilt missen! Voor meer informatie over “Wij Bouwen De Toekomst” kun je terecht op de website www.wijbouwendetoekomst.nl of www.facebook.com/WijBouwendeToekomst.

Wil jij mee op excursie?
Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en wil je mee op excursie naar Harderwijk? Meld je dan snel aan via onderstaand inschrijfformulier. Er is plek voor 40 kinderen. Wil jij als ouder mee als volwassen begeleider? Er is ruimte voor 10 begeleiders. Geef aan bij het inschrijven of je mee wilt als begeleider. Zijn er meer dan 10 volwassenen dan kijken we naar volgorde van inschrijven. Als begeleider verwachten we dat je ook andere kinderen in de gaten houdt.

Programma-overzicht vrijdag 21 juli:

  1. Vertrek: Om 14:30 uur vertrekt er een touringbus vanaf het parkeerterrein bij Bernardus naar Harderwijk, waar het Bouw & Infra Park gelegen is.
  2. Aankomst: Rond 15:30/15:45 uur arriveren de kinderen in Harderwijk.
  3. Verzamelen: Bij aankomst verzamelen de kinderen bij het Bouw & Infra Park. Hier ontvangen ze een oranje hesje en een naamkaartje met een “functie”.
  4. Openingswoord: Om 16:00 uur begint de opening met een toespraak van de voorzitter, speciaal gericht op kinderen.
  5. Speciale musical: Na het openingswoord mogen de kinderen genieten van een speciale musical die ongeveer 45 minuten duurt. Kinderen die de musical niet willen bijwonen, kunnen direct deelnemen aan de activiteiten.
  6. Activiteiten: Na de musical krijgen alle kinderen de kans om deel te nemen aan verschillende activiteiten in het themapark.
  7. Terugreis: Om 18:45 uur verzamelen de kinderen weer bij de bus voor de terugreis.
  8. Terug naar huis: De bus vertrekt om 19:00 uur richting Hazerswoude-Rijndijk.
  9. Aankomst: Rond 20:00 uur worden de kinderen weer verwacht in Hazerswoude-Rijndijk.

Belangrijk: deze excursie word je kosteloos aangeboden. Als je je aanmeldt verwachten we dat je aanwezig bent. Wil je uiteindelijk toch niet mee? Stuur dan even een e-mail naar info@derodewip.nl of belletje/appje naar 06 – 83 42 80 41 (Richard). Alleen bij voldoende belangstelling gaat deze excursie door.

12/07/2023