Tentendorp editie 2021

Helaas, geen traditionele huttenbouw dit jaar. Maar wel een superleuk alternatief: een tentendorp! Aanmelden daarvoor kan via onderstaande formulier.

Voorwaarden:

  1. Neem je eigen tent mee (bijvoorbeeld een een werptentje) die je makkelijk zelf kunt opzetten. (zie punt 3)
  2. Overnachten mag alleen als je 6 t/m 13 jaar oud bent (6 jaar is minimaal in verband met zelfredzaamheid, een harde eis van de gemeente om een vergunning te krijgen
  3. Ouders mogen niet het terrein op (mits daarvoor toestemming is gegeven door de leiding) vanwege de geldende coronamaatregelen.

Het tentendorp kan door werkzaamheden op het parkeerterrein van Bernardus helaas niet daar plaatsvinden. Dit jaar zal het tentendorp worden gehouden op de Rijndijk 5-A, het terrein van Mariska (nabij de Rijneke Boulevard). Na aanmelden krijg je een e-mail met meer informatie.

Belangrijk om te weten: meedoen aan het tentendorp geschiedt op eigen risico. Er zijn voldoende BHV’ers en EHBO’ers aanwezig in geval van een calamiteit. Voor de organisatie van het tentendorp is een vergunning verleend door de gemeente. Door het insturen van onderstaande formulier ga je automatisch akkoord met bovenstaande voorwaarden en afspraken!

Voor de activiteiten vanuit het tentendorp check www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/jeugdvakantieweek. Deze activiteiten zijn roodgekleurd. Voor de spooktocht en polderbaggertocht moet je je van tevoren aanmelden. Bij deze activiteit staat de link naar het inschrijfformulier.

Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar huttenbouw@jeugdwerk-hazerswoude.nl

19/08/2021