Actief met SportPret

Ondanks de corona is het toegestaan dat bepaalde (sport)organisaties sportactiviteiten mogen organiseren. In samenwerking met Guido van der Meer organiseert BOOST in de voorjaarsvakantie (22 t/m 26 februari) enkele leuke sportactiviteiten in de buitenlucht. Guido kennen we nog van zijn begeleiding bij diverse activiteiten tijdens Zomerpret aan de Rijn vorig jaar.

Lees de informatie hieronder goed door. Heb je zin om mee te doen dan kan je je aanmelden via het formulier. Belangrijk: als je je aanmeldt dan verwachten we dat je ook echt komt! En: VOL = VOL!

In overleg met Guido is er plek voor maximaal 20 kinderen tijdens de activiteiten, zodat er nog wat oefeningen en competities gedaan kunnen worden. Leeftijd is van 6 t/m 12 jaar vanwege de RIVM-regels. Ouders laten bij voorkeur hun kind(eren) alleen naar de locatie komen. Wil je je kind graag brengen en ophalen, houdt dan netjes 1,5 meter afstand van andere volwassenen. Mochten de regels versoepeld worden dan proberen we ook voor de oudere kinderen iets te organiseren natuurlijk. Heeft je kind klachten die lijken op symptomen van COVID-19, dan kan je kind helaas niet deelnemen.

Helaas, lasergamen is vol. Maar wees niet gerust, we zullen vaker een lasergame-activiteit organiseren!

Aan de activiteiten zijn geen kosten verbonden.

ActiviteitDatumTijdPlaats
Levend Strategoma 22 februari19:00Oostvaartpark
Hockeywo 24 februari14:00voetbalkooi
Voetbalwo 24 februari15:30voetbalkooi
Lasergamen (=VOL)vr 26 februari19:00Oostvaartpark
Activiteiten kunnen bij slecht weer worden geannuleerd.

Meedoen? Vul het formulier hieronder in. Graag één formulier per kind invullen.

04/02/2021