ROMMELROUTE HAZERSWOUDE & KOUDEKERK EDITIE 2023

Dit jaar organiseert speeltuin De Rode Wip voor het eerst de rommelroute Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn. Op deze rommelroute kan je langs bij inwoners die hun tweedehands spullen willen verkopen. De verkoop vindt plaats in hun eigen huis, tuin of garage.

Het moment van de rommelroute loopt gelijk aan die in Alphen aan den Rijn. Dat betekent dat je op zondag 11 juni tussen 10:00 en 16:00 uur je spullen kan aanbieden. Zodra je je bij ons aanmeldt, vermelden wij je adres op onze website en socials en gebruiken wij een digitale kaart van Google Maps om aan te geven waar de verkooppunten staan. Zo kan je nog gemakkelijker een route bepalen hoe je gaat lopen.

Check de kaart hieronder: de rode huizen zijn verkooppunten. Klik op het vierkantje rechtsboven om de kaart beeldvullend te maken en gebruik de scrollfunctie van je muis om te in- en uitzoomen.

Laadt de kaart niet in? Gebruik dan de volgende link: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1vQNR6e0A_z2nza1tQB477s9lXOrb3ts&ll=52.130248060725165%2C4.599307587031638&z=15

Ook inwoners van Koudekerk aan den Rijn kunnen zich aanmelden. Hun contactpersoon voor de rommelroute is Kimberley Nies.

Stapsgewijs hoe het werkt als je verkoopt vanuit je eigen huis, tuin of garage:

  1. Meld je aan via rommelroute@derodewip.nl en vermeld daarbij je adres;
  2. Je krijgt van ons een korte bevestiging dat je aanmelding is ontvangen;
  3. We plaatsen je adres op de digitale kaart (de link ontvang je per mail, maar de kaart wordt ook gedeeld op onze website en socials zodat je op tijd een route kunt plannen);
  4. Op zondag 11 juni tussen 10:00 en 16:00 uur kan je vanuit je eigen huis, tuin of garage je spullen verkopen (op onze Facebookgroep kan je van tevoren of op de dag zelf nog foto’s plaatsen van wat je te koop aanbiedt);
  5. Blokkeer geen openbare weg, stal je spullen alleen uit op je eigen terrein;
  6. Om 16:00 uur is het evenement afgelopen

Voor de goede orde willen wij iedereen erop wijzen dat wij geen invloed hebben op het weer en over het aantal mensen dat de rommelroute gaat bezoeken. Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je te koop aanbiedt. Mocht het een succes zijn dan gaan we dit evenement uiteraard nog een keer herhalen.

Om ruchtbaarheid te geven dat je meedoet als deelnemer kan je onderstaande poster uitprinten en achter je raam hangen. De kaartjes kan je gebruiken om bij je buren in de wijk te doen, want hoe meer deelnemers hoe gezelliger het is! Klik met je rechtermuisknop op het plaatje en kies voor opslaan.

Check voor informatie en de digitale kaart de volgende websites:
www.facebook.com/groups/rommelroutehazerswoudekoudekerk
www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/rommelroute

Voor informatie dit evenement neem contact op met speeltuin De Rode Wip (Richard) via rommelroute@derodewip.nl of Kimberley Nies (info@niescreaties.nl)

08/05/2023