Nieuws

VOORBEREIDINGEN JEUGDTECHNIEK CLUB VOORSPOEDIG

De voorbereidingen voor de Jeugd Techniek Club (JTC) zijn nog steeds in volle gang. Wat hebben we al een hoop gereedschap en materialen mogen ontvangen van betrokken inwoners, ontzettend bedankt hiervoor! We zijn nog steeds op zoek, dus schroom niet om ons te contacten via activiteiten@derodewip.nl.

Met trots presenteren wij ook alvast de drie vrijwilligers die gisteravond alvast hebben zitten brainstormen over de nieuwe club: opa Cees, Dick en Evert! Natuurlijk was dat een mooi fotomoment.

Over een paar maanden willen we gaan starten, maar hebben daarvoor nog wel wat helpende handjes nodig. Ben jij handig met houtbewerking of bijvoorbeeld elektronica? Of heb je andere vaardigheden die je kinderen wil leren, zoals bijvoorbeeld een fiets uit elkaar halen, een band leren plakken of een snoer aan een stekker monteren? Lijkt het je leuk om kinderen daarbij te helpen en met elkaar leuke dingen te maken? Meld je ook aan via activiteiten@derodewip.nl. Dan maken we een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden.

We houden jullie op de hoogte!