Nieuws

STOEPTEGEL MOZAIEKEN TIJDENS JEUGDSOOS

Op zondag 12 maart organiseert speeltuin De Rode Wip weer de maandelijkse jeugdsoos in dorpshuis De Som in Hazerswoude-Rijndijk. Tussen 13:30 en 15:30 uur kunnen kinderen in de leeftijd van de basisschool weer gezellig komen chillen, (bord)spelletjes spelen, muziek luisteren, gamen op de PlayStation of andere leuke bezigheden. Entree is € 1,- inclusief limonade.

Als extra activiteit kan je een stoeptegel komen mozaïeken (zie voorbeelden). Met kleine stukjes gekleurde tegels ga je een tegel helemaal naar je eigen smaak versieren. Omdat het gelijmd en gevoegd moet worden zal je de tegel op een later moment pas mee kunnen nemen. De stoeptegel kan je eventueel in de stoep voor je huis plaatsen. Dit wordt gedaan door iemand van de gemeente. We starten met mozaïeken iets eerder, namelijk al om 13:00 uur zodat je tweeënhalf uur rustig de tijd hebt om je tegel mooi te maken. We vragen voor deze activiteit een eigen bijdrage van € 3,- inclusief materialen en limonade.

Aanmelden voor de mozaïek-activiteit kan via info@derodewip.nl of 06-12608074 (Chantal). Voor de jeugdsoos zelf hoef je je niet aan te melden!

Binnenkort prikken we een datum om deze activiteit ook voor volwassenen te organiseren, dus houdt de website en socials goed in de gaten!