Nieuws

MATERIAAL GEZOCHT VOOR “BENGELS”

Enkele weken geleden stond er een prachtig stukje in de Groene Hart Koerier over Anja Deegenaars, haar man Peter en dochter Nikki, die bezig zijn met het oprichten van een club in Dorpshuis De Som voor kinderen en volwassenen (tot ca. 35 jaar) met een verstandelijke beperking. De bijeenkomsten zijn maandelijks op een zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Inmiddels heeft de club de naam “BENGELS” gekregen en is bedoeld om met elkaar gezellig te gaan sporten, knutselen en spelletjes te spelen. Een buurtsportcoach van Alphen Vitaal zorgt voor begeleiding op het gebied van sport en spel.

Afgelopen week hebben wij met Anja een leuk gesprek gehad en besloten haar te helpen bij het promoten van BENGELS. Anja is namelijk op zoek naar allerlei knutselspulletjes, zoals papier, scharen, plakstiften, stiften, kleurpotloden, kleurboeken etc.

Dus heb jij in je kast wat ongebruikte materialen liggen die Anja mag gebruiken? Stuur dan een e-mail naar peterdeegenaars@gmail.com. Je mag hier ook naartoe mailen als je andere vragen hebt en/of je wilt aansluiten bij de club.

Wil je liever een kleine bijdrage doen zodat Anja zelf spullen kan aanschaffen? Gebruik dan onderstaande link dan zorgen wij ervoor dat het bij Anja terecht komt.