Nieuws

EEN SPANNENDE WEEK MET EEN ONVERWACHTE WORKSHOP

Het is een spannende week voor de ruim 30 kinderen die zich hadden opgegeven voor de fotowedstrijd, georganiseerd door Speeltuin De Rode Wip en fotostudio 2b Captured. De kinderen zijn deze week druk bezig met het maken van verschillende opdrachten die zijn bedacht door Jasmijn, één van de fotografen van 2B Captured. Uiteindelijk worden er aan het einde van deze week vijf dagwinnaars gekozen door de professionals van de fotostudio. In de week van 6 maart wordt elke dag de opdracht van de week ervoor met de bijbehorende ingezonden foto’s online gezet, met daarbij natuurlijk vermeld wie de winnaar van die opdracht is. Deze vijf kinderen (de dagwinnaars) gaan tegen elkaar strijden in een laatste opdracht die ze in de week van 13 maart mogen gaan uitvoeren. In het weekend van 18 maart wordt in de fotostudio bekendgemaakt wie de uiteindelijk winnaar is. De winnaar mag met het gezin een fotoshoot doen, de andere vier dagwinnaars mogen een mooie portretfoto laten maken.

De opdrachten krijgen de kinderen deze week dagelijks toegezonden via de e-mail om thuis uit te gaan voeren. Tot ieders grote verrassing mocht de opdracht van woensdag gemaakt worden in de fotostudio zelf. Hoewel het voorjaarsvakantie is en veel kinderen lekker op vakantie zijn, kwamen alsnog 17 kids af op de gratis workshop “portretteren” door Jasmijn. De kinderen mochten zelf achter de camera hun opdracht uitvoeren en zelf uit alle door hen gemaakte foto’s één foto kiezen die ze wilden gebruiken als inzending voor de opdracht van woensdag. Het was supergezellig en de sfeer zat er goed is. Aan het einde van de workshop mochten de kinderen natuurlijk op de foto als groep. Een mooie afsluiting van een leerzame ochtend. De kinderen die niet aanwezig waren mogen thuis alsnog de opdracht maken.

Hieronder een leuke sfeerimpressie, gemaakt op ons verzoek door de kinderen zelf. En natuurlijk mag de uiteindelijke groepsfoto gemaakt door Jasmijn zelf niet ontbreken. De ingezonden opdrachten bewaren we natuurlijk voor volgende week.

We willen via deze weg heel graag Jasmijn van fotostudio 2b Captured bedanken voor de samenwerking en de leuke opdrachten. Wat is het toch altijd leuk om met andere organisaties de samenwerking aan te gaan. Met elkaar nog meer leuke dingen organiseren. En hoe gaaf was het om de kinderen in een echte fotostudio uit te nodigen voor het maken van de opdracht. Super!

Wil je iets leuks voor een kinderfeestje? Jasmijn organiseert ook leuke activiteiten zoals “leer fotograferen met je vriendjes en vriendinnetjes” en je kunt je eigen feestje vastleggen met een heuse cakesmash. Neem gerust even contact op met Jasmijn hierover via info@capturedbyjazzy.nl.