Nieuws

BEREID JE VOOR OP DE AVONDVIERDAAGSE

Volgende week start de Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk. Vier dagen kan je leuke routes lopen door het dorp, waarvan een route door Koudekerk aan den Rijn. Inmiddels hebben bijna 100 deelnemers zich aanmeld. Loop jij ook gezellig mee? Alle informatie en het aanmeldformulier is te vinden op www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/avondvierdaagse.

De A4D is van dinsdag 6 juni t/m vrijdag 9 juni 2023. Starten bij Speeltuin De Rode Wip. Inloop vanaf 18:15 uur, starten kan vanaf 18:30 uur. Elke avond wordt op de route iets lekkers aangeboden door een lokale instantie. Wie dat zijn houden we nog even geheim.

Nieuw dit jaar is de kennismaking met Fiero. Fiero is het landelijke gezicht van de Avondvierdaagse en is al jaren fanatiek en vrolijk deelnemer aan de Avond4daagse. Hij heeft enorm veel zin om samen met alle kinderen in Nederland ook van deze editie weer een groot feest te maken!

Tijdens de wandelvierdaagse kan je meedoen met de Fiero’s fotochallenge en kleurwedstrijd. Door mee te doen en je inzending in te sturen naar de landelijke organisatie maak je kans op leuke prijzen zoals bijvoorbeeld rugzakken voor je hele klas.

Meer informatie over deze fotochallenge en kleurwedstrijd volgt deze week.

Wil jij zingend en swingend op pad tijdens de Avond4daagse? Zing dan mee met het Kinderen voor Kinderen lied “Avond4daagse”!