HALLOWEEN KNUTSELEN

Aanmelden is niet meer mogelijk. Wel is er nog plek voor de disco op vrijdag 27 oktober via www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/disco of de spooktocht via www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/halloween.

Om het Halloweenfeest extra speciaal te maken, hebben we een knutselactiviteit gepland na de disco en spooktocht. Het is tijd om onze creatieve kant te laten zien en te genieten van wat griezelig plezier! Hier zijn de details:

📅 Datum: Zondag 22 oktober

🕒 Tijd: 13:30 – 15:30 uur

🏠 Locatie: Jeugdsoos in Dorpshuis De Som (of bij goed weer in Speeltuin De Rode Wip – definitieve locatie wordt vrijdag 20 oktober bekendgemaakt)

🎃 Kies jouw knutselavontuur:

  • Pompoen snijden (€3,00) – Laat je innerlijke kunstenaar los en snijd een angstaanjagend gezicht in een pompoen.
  • Pompoen versieren met gezichtstickers (€3,00) – Voor degenen die graag minder rommelig willen knutselen, kun je een pompoen versieren met leuke stickers. (*)
  • Halloween boomstronkje schilderen (€2,00) – Maximaal 21 kinderen kunnen genieten van het schilderen van hun eigen spookachtige boomstronkje.
  • Houten pompoenhoofd schilderen (€1,50) – Maximaal 18 kinderen kunnen hun eigen houten pompoenhoofd versieren (10 cm/4 inch groot). (*)
  • Houten Halloween figuurtjes verven (€1,50) – je mag 4 verschillende houten Halloween figuurtjes uitkiezen om te schilderen. Maximaal 20 kinderen kunnen meedoen. (*)

Houd er rekening mee dat voor de activiteiten met een asterisk (*) geldt dat de materialen op tijd binnen moeten zijn.

📝 Aanmelden kan tot zaterdag 21 oktober 12:00 uur via het onderstaande inschrijfformulier. Vul alsjeblieft één formulier in per kind. De kosten zijn inclusief drankjes en iets lekkers. Het is mogelijk je aan te melden voor meerdere knutsels. Doe dit op de menukaart op het inschrijfformulier.

👕 Vergeet niet om je kinderen oude kleding aan te laten trekken die vies mag worden, en als ze meedoen aan het pompoensnijden, breng dan een lepel en/of mesje mee en schrijf hun naam erop.

Laten we samen een spooktaculaire knutseldag beleven en ons voorbereiden op een onvergetelijke Halloween! 🧛‍♀️👻🕷️

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om met jullie te knutselen en Halloween te vieren! 🎃👹🦇🌕

14/10/2023