CUPCAKES BAKKEN VOOR KIKA

BAK JIJ MEE VOOR KIKA?
In de maand maart staat voor de vijfde keer het landelijke initiatief “Bakken voor Kika” centraal. Om geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker kunnen kinderen cupcakes maken en versieren om deze vervolgens te verkopen voor het goede doel. Speeltuin De Rode Wip steunt dit initiatief en doet ook mee.

BAKKERTJES GEZOCHT!
We zoeken kinderen/jongeren t/m 17 jaar die ons willen helpen met het bakken en versieren van cupcakes voor dit goede doel. We gaan bakken op zondag 19 maart en op zondag 26 maart. Op beide dagen zijn twee bak-momenten. Zodra groep 1 (13:00 – 14:30 uur) vol is ga je automatisch naar groep 2 (14:45 – 16:15 uur). Wil je samen met iemand in een groep, geef dat dan aan in het inschrijfformulier.

EIGEN BIJDRAGE
We vragen voor deze activiteit een bijdrage van € 2,00 p.p. Dit wordt gebruikt om de spullen voor het bakken aan te schaffen. Wat overblijft wordt tezamen met de opbrengst van de cupcakes overgemaakt naar het goede doel. Eén cupcake mag je zelf meenemen om lekker op te eten.

CUPCAKES BESTELLEN
We verkopen de cupcakes voor € 0,50 per stuk. Wil je alvast een aantal bestellen voor bijvoorbeeld je verjaardag, om uit te delen op kantoor of gewoon voor thuis, dan kan dat via het onderstaande webformulier. Bestellen voor de bakronde op zondag 19 maart kan tot vrijdag 17 maart 20:00 uur. We nemen zondag contact met je op om af te spreken hoe en wanneer de cupcakes bezorgd worden. Ophalen op zondag bij het dorpshuis kan natuurlijk ook.

NA AFLOOP…
Eind maart maken wij bekend hoeveel geld is opgehaald voor het goede doel en maken wij dit bedrag over naar de rekening van Bakken voor Kika.

EIGEN INITIATIEF?
Heb je zelf een initiatief opgestart voor Kika – of wil je dat nog gaan doen – zoals bijvoorbeeld armbandjes maken of sleutelhangers maken, laat het ons weten dan promoten wij dit via onze website en socials.

MEER INFO OVER KIKA OF HET PROJECT?
www.kika.nl
www.bakkenvoorkika.nl

AANMELDEN!
Bij jij niet ouder dan 17 jaar en wil je ons helpen met het bakken en versieren van cupcakes? Steun jij het goede doel en wil je graag een bestelling doen? Meld je aan via onderstaand formulier!

25/02/2023