Jeugdsoos Hazerswoude

Hoi, leuk dat je even een kijkje komt nemen op deze pagina. En ja, je leest het goed… we gaan starten met een eigen Jeugdsoos. De eerste datum staat geprikt voor vrijdag 21 januari 2022 tussen 18:30 en 19:30 uur (6 t/m 9 jaar) en 19:45 tot 21:30 uur (vanaf 10 jaar). Daarna kan je elke week gezellig komen chillen!

Wat?
Maar wat is nou eigenlijk een jeugdsoos? Tijdens een Jeugdsoos kom je eens per twee weken op een vast moment langs en kan je een knutselactiviteit doen, een spelletje spelen, lekker gezellig bijkletsen met je vrienden en af en toe organiseren we een leuke filmavond of een muziekquiz. Of als je zelf een leuk idee hebt mag je dat altijd aandragen. In ieder geval voldoende te doen, maar wil je liever even niksen en een boekje lezen op de bank is dat ook prima! Ook zullen we in samenwerking met andere lokale organisaties je verrassen met een leuke clinic of speciale activiteit.

Wanneer?
We hebben gekozen voor de vrijdagavond voor twee groepen. Zodoende kunnen de iets jongere kinderen ook gezellig komen.

Waar?
Vooralsnog organiseren we de jeugdsoos in onze ruimte bij dorpshuis De Som.

Kosten?
Vooralsnog kost de toegang tot de jeugdsoos € 0,50. Voor het kopen van een zakje snoep of chips betaal je een schappelijk bedrag bij de bar van het dorpshuis. Mocht er een externe activiteit zijn waarvoor je een kleine eigen bijdrage moet betalen, dan laten we dat van tevoren weten.

En wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en plannen? Ga even naar onze Facebook www.facebook.com/jeugdsooshazerswoude of kijken op deze website in het nieuwsoverzicht.

03/08/2020