HALLOWEEN HAZERSWOUDE-RIJNDIJK EDITIE 2023

🎃👻 Maak je klaar voor een spooktaculair Halloweenfeest! 👻🎃

INSCHRIJVEN GESLOTEN

Vanwege het weer is het start- en eindpunt dit jaar dorpshuis De Som. Lees HIER de mail die wij daarover verzonden hebben. Tot vanavond

Speeltuin De Rode Wip slaat de handen ineen met Schipper Bootcamp om dit jaar een onvergetelijke griezelervaring te bieden aan de kinderen van Hazerswoude-Rijndijk. Durf jij het aan om met ons mee te doen? Als het antwoord ‘ja’ is, lees dan snel verder!

Dit jaar hebben we iets speciaals voor jullie in petto. Jullie kunnen kiezen uit twee verschillende routes. De ene route is de “spannende” kortere route, perfect geschikt voor de jongere kinderen t/m groep 6 of voor degenen die niet te veel willen griezelen.

De andere is een langere “enge” route voor de echte avonturiers die alles uit de kast willen halen. Bovendien brengt de “enge” route je ook over het terrein van Schipper Bootcamp, wat de ervaring nog angstaanjagender maakt!

Wij adviseren deelname aan de “enge” route alleen voor kinderen vanaf groep 7 en hoger. Meld je jongere kinderen aan dan is dat op eigen risico!

Op zaterdag 28 oktober om 18:30 is het verzamelen bij Speeltuin De Rode Wip. In groepjes krijgen jullie je route en kunnen jullie van start gaan. Na afloop is er in de speeltuin een geweldige afterparty waar jullie kunnen bijkomen en gezellig kunnen napraten met jullie vrienden. Wij zorgen voor verfrissende drankjes en wat lekkers om jullie weer op te laden. De afterparty is tot 21:30 uur.

Kosten:

  • €2,00 voor de “spannende” kortere route.
  • €3,00 voor de “enge” langere route, inclusief bezoek aan Schipper Bootcamp.

Betalen kan op verschillende manieren: contant bij de speeltuin (bij voorkeur gepast), via de QR-code, of via een bankoverschrijving vooraf. Na aanmelding ontvangen jullie een aparte e-mail met alle betaalinformatie.

Een belangrijke herinnering: het thema is Halloween, wat sowieso voor sommige kinderen al eng kan zijn, zelfs als ze kiezen voor de “spannende” route. Deelname is op eigen risico, dus zorg ervoor dat je er klaar voor bent!

Aanmelden is verplicht en kan via het onderstaande formulier. We vragen vriendelijk om een formulier per kind in te vullen om de administratieve afhandeling soepel te laten verlopen. Inschrijven kan tot zaterdag 28 oktober 10:00 uur.

Laten we samen een angstaanjagend leuke tijd beleven tijdens dit Halloweenfeest! Durven jullie de uitdaging aan? 👹💀🦇

10/10/2023