De eindopdracht van de fotowedstrijd editie 2023 is een pittige: “Maak een drieluik wat past bij het thema: vriendschap en plezier. Een drieluik maakt een mooi beeld van 3 foto’s die met elkaar te maken hebben en het thema “vriendschap” of “plezier” weergeeft.”

Check hieronder de promofilmpjes en eindopdrachten die gemaakt zijn. Stuur de naam van jouw favoriete opdracht naar fotowedstrijd@derodewip.nl of stuur een appje naar 06-83 42 80 41. Reageren/insturen kan tot uiterlijk zaterdag 18 maart 15:00 uur.

De opdracht met de meeste stemmen wint de wedstrijd! De winnaar wordt zaterdagavond bekend gemaakt op onze website en socials. En natuurlijk via een mooi verslag in de Groene Hart Koerier volgende week.

INZENDING VAN LIV


INZENDING VAN DINANT


INZENDING VAN MILA


INZENDING VAN NATHAN

Hallo, ik ben Nathan Gillissen,12 jaar. Ik hou van fotograferen en doe het ook erg vaak. Ik ben blij dat ik zo ver gekomen ben in deze fotowedstrijd. Ik zou het erg leuk vinden als jullie op mij zouden willen stemmen. Helaas was ik maandag en dinsdag ziek. Gelukkig was ik woensdag weer beter en ben ik er op uit getrokken. Ik hoop dat jullie het resultaat mooi vinden en op mij stemmen.

groetjes Nathan Gillissen


De fotowedstrijd voor kinderen editie 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door: 2B Captured, Captured by Jazzy, Freds Eye Photography, Annette Fotografie, Marcello Geurts eworkshops, Speeltuin De Rode Wip, Ukkepakje, Liquelythings.nl en Sport2bfit.

Op zaterdag 18 maart om 18:00 uur is de grote opening van de fotostudio van 2B Captured op de bovenste verdieping in het pand van Sport2bFit. Komen jullie ook een kijkje nemen?