HALLOWEEN DISCO

INSCHRIJVEN IS GESLOTEN

Bereid je voor op een spooktaculaire tijd in Hazerswoude-Rijndijk! Op zaterdag 28 oktober staat de griezelige spooktocht op het programma, maar voordat het zover is, gaan we eerst helemaal los op een griezelige disco in Halloween-thema!

Op vrijdag 27 oktober is het de beurt aan de jonge griezels in de onderbouw (groep 1 t/m 4) om te swingen van 18:30 tot 19:30 uur. Daarna is het aan de oudere spoken in de bovenbouw (groep 5 t/m 8) van 19:30 tot 20:30 uur om de dansvloer onveilig te maken in dorpshuis De Som!

Aanmelden is super eenvoudig via het onderstaande inschrijfformulier. De eigen bijdrage bedraagt slechts 2 euro per persoon, en dat is inclusief verfrissende drankjes en smakelijke lekkernijen.

Dus, trek je meest angstaanjagende Halloween outfit uit de kast en laat iedereen versteld staan van jouw enge transformatie! Het belooft een avond vol griezelige gezelligheid te worden die je niet wilt missen!

Mis dit niet! Schrijf je nu in en bereid je voor op een angstaanjagend leuke tijd op de Halloween-disco in Hazerswoude-Rijndijk!

21/09/2023