KLEURRIJKE COLORSHOOT IN SPEELTUIN DE RODE WIP

“Speeltuin De Rode Wip” en fotostudio “Captured by Jazzy” slaan, na het succes van de fotowedstrijd voor kinderen eerder dit jaar, opnieuw de handen ineen om een leuke activiteit te organiseren; dit keer voor het hele gezin. Dit resulteert in een superleuke colorshoot in de speeltuin. Zie de foto’s hieronder voor een impressie.

De colorshoot staat gepland voor zondag 11 juni tussen 14:00 en 16:00 uur in De Rode Wip. Er is plek voor 15 aanmeldingen. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via onderstaand inschrijfformulier. Je krijgt van ons per e-mail te horen in welk tijdslot je zit.

Let op: VOL = VOL!

Belangrijk: Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om mee te kunnen doen, dien je je als gezin in 1 x aan te melden via het inschrijfformulier. Zodoende kunnen we 15 gezinnen laten meedoen. Het is dus niet de bedoeling dat je iedere deelnemer apart aanmeldt!

De fotoshoot zelf is gratis. Op de foto’s die je ontvangt staat onderaan het logo van “Captured by Jazzy”. Wil je de foto’s zonder logo dan kan je contact opnemen met Jasmijn. Informatie hierover ontvang je later van ons.

In de colorshoot wordt gebruikt gemaakt van biologisch afbreekbaar poeder (maïszetmeel) welke niet slecht is voor mens, dier en het milieu. Het waait weg of spoelt weg.

Na afloop krijgt iedereen van Jasmijn een link waarmee je de foto’s kunt bekijken en downloaden. Let op: alle foto’s komen in 1 album te staan en zijn dus voor iedereen zichtbaar die de link krijgen.

Uiteraard gaat de shoot alleen door als het windstil en droog is. Anders wordt er een nieuwe datum geprikt.

Het inschrijfformulier staat onder de foto’s.

13/05/2023