Duik in de feestvreugde op zondag 11 februari met speeltuin De Rode Wip’s spetterende carnavalsdisco in dorpshuis De Som! Na het overweldigende succes van vorig jaar nodigen we alle jonge feestvierders uit om mee te doen aan dit onvergetelijke evenement.

Het feest begint om 14:30 uur voor de kleintjes t/m 4 jaar, die hun dansmoves kunnen laten zien op vrolijke carnavalsmuziek. Vanaf 15:30 uur nemen de wat oudere kinderen vanaf 5 jaar het over, en dan wordt het pas echt een knalfeest! Natuurlijk doen we tussendoor nog wat leuke spelletjes, zoals limbodansen en de polonaise!

Kom helemaal in de feeststemming door verkleed te komen in het carnavalsthema (hoewel het niet verplicht is). En alsof dat nog niet genoeg is, maak je ook nog eens kans op een leuk aardigheidje en een schitterende foto in de Groene Hart Koerier. Ouders nodigen wij ook uit in thema te komen.

Wil jij deel uitmaken van dit supergezellige feestje? Meld je dan snel aan via het onderstaande inschrijfformulier en laat het dansen maar beginnen! De kosten bedragen slechts € 1,00 per kind, inclusief verfrissende limonade. Voor ouders hebben we een gezellige bar, waar je met pin iets lekkers kunt drinken.

Mis dit fantastische evenement niet en beleef samen met ons een middag vol plezier, muziek en dans! Tot dan!