CAMPING DE RODE WIP: NACHTJE SLAPEN IN DE SPEELTUIN EDITIE 2023

Ben je op zoek naar een unieke campingervaring voor je kinderen? Bij Camping De Rode Wip bieden we een spannend avontuur waar kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kunnen slapen in de speeltuin, zonder ouders, in hun eigen tentje. Met avondeten, ontbijt en leuke activiteiten in de avond, beloven we een onvergetelijk verblijf voor je kleintjes.

Bij Camping De Rode Wip kunnen kinderen hun eigen tentje opzetten en de nacht doorbrengen in de speeltuin, helemaal zonder ouders! Dit geeft ze de kans om nieuwe vrienden te maken en zich een avonturier te voelen in een veilige en gezellige omgeving. Wij zorgen voor een smakelijk avondmaal en een gezond ontbijt.

Bij Camping De Rode Wip draait het niet alleen om slapen en eten. We organiseren ook leuke activiteiten in de avond, zodat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Onze enthousiaste vrijwilligers zorgen ervoor dat de kinderen een geweldige tijd hebben.

Bij Camping De Rode Wip nemen we de veiligheid van de kinderen zeer serieus. Daarom hebben we maar liefst vijf vrijwilligers met BHV (Bedrijfshulpverlening) die waken gedurende de nacht. Ze zorgen voor een veilige omgeving en staan klaar om in geval van nood te handelen. Zo kun je met een gerust hart je kinderen laten genieten van dit avontuurlijke kampeeruitje.

Om deel te nemen aan deze onvergetelijke ervaring vragen we slechts 7,50 euro per persoon om de kosten te kunnen dekken.

Aanmelden kan via onderstaand inschrijfformulier. Er is slechts plek voor 30 kinderen, dus wees snel: VOL = VOL!

Voor de ouders: je bent zelf verantwoordelijk voor het opzetten van de tent. Zorg ervoor dat de tent in goede staat verkeerd alsook het luchtbed waarop je kind gaat slapen. Wij hebben eventueel een elektrische pomp die je kunt gebruiken om je luchtbed mee op te blazen.

Enkele weken voor dit evenement krijg je van ons een e-mail met alle relevante informatie om rekening mee te houden. Heb je vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@derodewip.nl.

09/07/2023