NIGHT @ THE LIBRARY EDITIE 2023

We hebben inmiddels het maximaal aantal toegestane kinderen voor het nachtje slapen behaald. Inschrijven is niet meer mogelijk. Als je wilt kunnen wij je op de reservelijst zetten. Stuur in dat geval een mailtje naar info@derodewip.nl

In samenwerking met Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk en Bibliotheek Rijn en Venen organiseren we een logeerpartijtje in de bibliotheek onder de naam “Night @ The Library”. Kinderen vanaf 6 jaar t/m leeftijd groep 8 mogen zich inschrijven voor dit unieke evenement en brengen in een slaapzak de nacht door in de bieb aan de Joseph Haydnlaan. Tentjes zijn vanwege de veiligheid niet toegestaan!

In een vogelvlucht: zaterdagmiddag kunnen de kinderen naar de bieb komen en krijgen ze van ons avondeten en zondagochtend een heerlijk ontbijt. Uiteraard organiseren we zaterdagavond tal van leuke activiteiten en is voor iedereen wat te doen. Wat we gaan doen houden we nog even geheim, maar je hoeft je geen moment te vervelen. Zondagochtend kunnen de kinderen weer naar huis.

Datum: zaterdag 11 februari 2023 v.a. 16:00 uur t/m zondag 12 februari 2023 tot ca. 11:00 uur.

Deelnamekosten zijn € 7,50 per kind, inclusief alles.

Het is voor kinderen die niet (mogen) blijven slapen ook mogelijk om alleen deel te nemen aan het middag- en avondprogramma. Dus ook kinderen die geen 6 jaar zijn mogen dan komen. Na het avondprogramma kunnen de kinderen dan worden opgehaald. Kosten voor het avondprogramma is € 5,00 incl. eten en drinken.

Voor de volledigheid willen wij de ouders erop wijzen dat wij voor dit evenement een vergunning hebben gekregen en dat gedurende de hele tijd 3 gecertificeerde BHV’s/EHBO’s aanwezig zijn om te waken over de veiligheid van uw kind(eren).

Heeft u vragen over dit evenement neem dan contact op met coördinator Chantal Brommers via 06-12608074 of info@derodewip.nl

De inschrijfformulieren zijn alleen bedoeld voor het slaapevenement en zijn alleen in te zien door de vrijwilligers. Na afloop worden de formulieren vernietigd en online verwijderd uit de database. Daarnaast willen wij u erop wijzen dat er tijdens het evenement foto’s worden gemaakt ten behoeve van onze website en Facebook. Op het aanmeldingsformulier dient u aan te geven of u er bezwaar tegen heeft dat foto’s van uw kind voor deze doeleinden gebruikt mogen worden.

08/01/2023