Avondvierdaagse

Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk verplaatst naar september

Ondanks eerdere berichten kunnen de wandelschoenen voor de Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk voorlopig nog een paar maanden langer in de kast blijven liggen. De organisatie, stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk, heeft besloten het jaarlijkse evenement te verplaatsen van juni naar september.

Het jaarlijkse wandelfestijn staat nu gepland voor 10 t/m 13 september 2024. Wij begrijpen dat dit voor sommige deelnemers een teleurstelling kan zijn, maar wij geloven dat deze verschuiving uiteindelijk voor iedereen beter zal uitpakken. De extra tijd geeft ons de mogelijkheid om een nog beter georganiseerd evenement neer te zetten en te genieten van hopelijk wat betere weersomstandigheden.

Voor degenen die graag op de hoogte willen blijven van de laatste updates en informatie over de Avondvierdaagse, kunnen terecht op onze website www.jeugdwerk-hazerswoude.nl/avondvierdaagse of onze Facebookpagina www.facebook.com/A4DHazerswoude. Hier zullen wij regelmatig updates en belangrijke mededelingen plaatsen.

Daarnaast willen wij een oproep doen aan alle enthousiaste vrijwilligers in de gemeenschap. Lijkt het je leuk om te helpen als vrijwilliger, één of misschien wel meerdere avonden? Wij zijn nog op zoek naar mensen voor verschillende taken zoals stempelbureaus, verkeersregelaars en losse hand- en spandiensten. Jouw hulp is van onschatbare waarde voor het succes van dit evenement. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Chantal Brommers via info@jeugdwerk-hazerswoude.nl of bellen/appen naar 06-12608074.

Samen maken wij van de Avondvierdaagse een onvergetelijk evenement voor jong en oud!