Avondvierdaagse Hazerswoude-Rijndijk - Home Edition

 


Begin april moesten wij helaas het bericht brengen dat de Avondvierdaagse van Hazerswoude-Rijndijk niet kon doorgaan. Vanwege het coronavirus en de daarbij aangescherpte regels vanuit het RIVM zou het jaarlijkse evenement georganiseerd door Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk en speeltuin De Rode Wip een jaartje moeten overslaan. Maar voor de fanatieke wandelaars is er inmiddels een prachtig alternatief: de “Home-Edition”. Wat houdt dat in?

In plaats van dat de deelnemers verzamelen in de speeltuin en dagelijks gezamenlijk hun route lopen, vertrekken de deelnemers nu direct vanuit huis en krijgen ze via de app van eRoutes vier dagen een route aangeboden. En het leukste is, zodra je de routes hebt gelopen krijg je alsnog je officiële Avondvierdaagse-medaille! Omdat er jaarlijks ook deelnemers uit Koudekerk aan den Rijn meedoen kunnen ook zij zich aanmelden. Je kunt instappen tussen 1 juni en 31 augustus, zolang je de vier routes maar binnen twee weken uitloopt.

Deelnemers wandelen in de periode juni t/m augustus vier dagen een afstand van 2,5 - 5 of 10 km.

 

Hoe werkt het?

1. Ga via de volgende link naar de inschrijfpagina: https://eroutes.nl/nl/avond4daagse/

2. Geef aan of je een e-Routesaccount hebt. Zo niet, dan maak je er eentje aan

3. Lees de instructies door en meldt de deelnemers aan. Let er goed op dat je de postcode goed invult. Deze staat namelijk gelinkt aan Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk

4. Je kunt starten tussen 1 juni en 31 augustus, maar let op.... de vier routes moet je binnen twee weken gelopen hebben.

5. Nadien ontvangen wij de medailles en nemen contact met je op de medailles langs te brengen en een leuk wandeldiploma!

 

Heel veel succes en stuur je even wat leuke foto's naar ons toe? Je kunt ze zelf uploaden op onze Facebook communitygroep www.facebook.com/groups/654414575112550/ of mail ze naar avond4daagse@jeugdwerk-hazerswoude.nl

Vragen? Opmerkingen?

 

Stichting Jeugdwerk Hazerswoude-Rijndijk

p/a Mozartlaan 108

2394 GH Hazerswoude Rijndijk

M. 06-12608074

E. info@jeugdwerk-hazerswoude.nl

Kamer van Koophandel: 67354459

 

 

Aankomende activiteiten 2020

24 aug - 28 aug 2020
Jeugdvakantieweek editie 2020

Aftellen tot de Avondvierdaagse editie 2020

Lees onze Privacy Statement

 

 

 

 

 

Toppers gezocht!

 
 
Welke toppers willen ons af en toe een handje lenen? Meld je aan via info@jeugdwerk-hazerswoude.nl!